Program
Program
Plenary Speakers
Honorable Speakers
Invited Speakers
Technical Exhibition

Program

Home > Program > Program

[The 28th International Conference on Molecular Electronics and Devices]
Program Schedule (28th IC ME&D 2017)
PL: Plenary Lecture (40min);HL: Honorary Lecture(30min);IL: Invited Lecture(25min);
May 18 (Thursday), 2017
09:00-18:00 Registration
09:00-10:30 Poster Session I
10:30-10:40 Opening Ceremony
10:40-11:10
HL Prof. Jang-Joo Kim (Seoul Nat. Univ., Korea)
11:10-12:00 Session 1: Organic/Inorganic Electronics
11:10-11:35 (25min) IL  Prof. Wenping Hu (Tianjin Univ., China)
11:35-12:00 (25min) IL  Prof. Tae-Woo Lee (Seoul Nat. Univ., Korea)
12:00-13:30 Lunch & meeting with PL, HL, IL and organizing committee
13:30-14:10
PL Prof. Ali Javey (UC Berkeley, USA)
14:10-15:50 Session 2: 2D Nanoelectronics
14:10-14:35 (25min) IL  IL Prof. Gwan-Hyung Lee (Yonsei Univ., Korea)
14:35-15:00 (25min) IL  Dr. Kazuhito Tsukagoshi, (NIMS, Japan)
15:00-15:25 (25min) IL  Prof. Won Jong Yoo (Sungkyunkwan Univ., Korea)
15:25-15:50 (25min) IL  Prof. Slaven Garaj (Nat. Univ. of Singapore, Singapore)
15:50-16:20 Break
16:20-17:40 Session 3: Bio Materials and Devices
16:20-16:45 (25min) IL  Prof. Xiaogang Liu (Nat. Univ. of Singapore, Singapore)
16:45-17:10 (25min) IL  Prof. Jwa-Min Nam (Seoul Nat. Univ., Korea)
17:10-17:35 (25min) IL  Dr. Duoduo Liang (Deputy Editor, Advance Materials, Wiley-VCH)
17:35-19:30 Banquet
   
May 19(Friday), 2017
09:00-15:00 Registration
09:00-10:30 Poster Session II
10:30-11:10
PL Prof. Myongsoo Lee (Jilin Univ., China)
11:10-12:25 Session 4: Langmuir and Self-Assembly
11:10-11:35 (25min) IL  Prof. Osamu Shibata (Nagasaki Int. Univ., Japan)
11:35-12:00 (25min) IL  Prof. Dong Woog Lee (UNIST, Korea)
12:00 -12:25 (25min) IL  Prof. Hideyuki Mitomo (Hokkaido Univ., Japan)
12:25-14:00 Lunch
14:00-15:40 Session 5: Nano Materials and Devices
14:00-14:25 (25min) IL  Dr. Zhiyong Tang (Chinese Academy of Sciences, China)
14:25-14:50 (25min) IL  Prof. Hyunyong Choi (Yonsei Univ., Korea)
14:50-15:15 (25min) IL  Prof. Tsuyoshi Sekitani (Osaka Univ., Japan)
15:15-15:40 (25min) IL  Dr. Dan Wang (Chinese Academy of Sciences, China)
15:40-16:00 (20min) OP  Prof. Kuppusamy Thangaraju (National Institute of Technology, India)
16:00-16:30 Poster Award and Closing Remark